به این خدمت یا کالا نیاز دارید؟
این سوال متداول ترین سوالی است که توسط بسیاری از افراد در هنگام خرید کیبورد مطرح می شود، تنوع در تولید کیبورد سیلیکونی بسیار زیاد است اما کیبورد سیلیکونی تمام نظر های را بین صد ها کیبورد به خود جلب می کند؟ شاید برای شما سوال پیش بیاید که چرا اینگونه است و واقعا کیبورد سیلیکونی چیست؟ در ابتدا بهتر است بدانید کیپد سیلیکونی نام دیگر کیبورد سیلیکونی است که در حال حاضر یکی از پرفروش ترین کیبورد های موجود در بازار محسوب می شود.
برای سفارش تولید کیبورد سیلیکونی با ما در ارتباط باشید.
توجه داشته باشید که کیبورد ژله ای یکی از لوازم بسیار جالب و در عین حال کاربردی به شمار می رود که شما میتوانید آن را به راحتی با خود حمل کرده و در زمانی که به آن نیاز دارید از آن استفاده کنید، می دانید که کیبورد های ژله ای به راحتی لوله میشوند و فضای بسیار کمی را در کیف شما به خود اختصاص می دهند.
کیپد و یا همان کیبورد های سیلیکونی دارای ویژگی هایی هستند که شاید شما این ویژگی ها را در کیبورد های دیگر مشاهده نکنید، که این ویژگی یکی از بارزترین ویژگی کیپد سیلیکونی محسوب می شود. برای مثال بهتر است بدانید که کیبورد های سیلیکونی ضد آب هستند چون آب به داخل آنها نفوذ نمی کند، در ثانی ساختار این کیبورد به گونه ای است که گرد و غبار هم قدرت نفوذ به داخل آن را ندارد. به این نکته توجه داشته باشید که کیبورد های سیلیکونی در مقابل مایعات گرم مانند چای و قهوه هم مقاوم است و حتی قابلیت شستشو هم دارد که به شما کمک می کند تا اگر در حین کار شربت یا هر نوشیدنی شیرین دیگری بر روی آن ریخت به سادگی بتوانید آن را زیر شیر آب بشویید.
کیبوردهای صنعتی برای کار در شرایط سخت طراحی شدهاند. آنها باید در برابر آب، گرد و غبار، خاک، روغن و مواد شیمیایی محافظت داشته باشند. این کیبوردها، معمولا در HMI رابط کاربری ماشین انسان، پایانهها، کنسولها، کیوسکها، چرخ دستیهای پزشکی و گوشیهای موبایل وجود دارند. برخی از کیبوردهای مورد استفاده در مکانهای عمومی، میتوانند «در برابر خرابکاری» مقاوم باشند. آنهایی که در محیطهای صنعتی پر خطر استفاده میشوند اغلب دارای پوشش سخت هستند تا مقاومت بالایی در برابر شوک و انفجار داشته باشند. آنها را میتوان با پاک کنندههای صنعتی و مواد شیمیایی تمیز کرد. ویژگی دیگر کیبوردهای صنعتی سیلیکونی این است که کاملاً متناسب با محیط کار شما طراحی شدهاند.
انواع کیبورد های سیلیکونی صنعتی
به دلیل ارزانی و انعطافپدیری در انتخاب شکل و رنگ، چاپ روی سیلیکون از پر استفادهترین روشها برای چاپ روی کیبوردهای لاستیکی و سیلیکونی است. در حین این پروسه، کیبورد روی یک سطح صاف قرار داده میشود تا پرینتر بتواند روی سطح کلیدها چاپ را انجام دهد.
با توجه به خمیدگی روی کلیدها، میتوان بهگونه ای چاپ را انجام داد که کل کلید را بپوشاند یا نوشته را درست در وسط کلید قرار داد. چاپ روی کلیدها ارزان است ولی دوام کمی دارد. با گذر زمان، رنگ بر اثر برخورد انگشت انسان با آن از بین میرود. برای افزایش طول عمر رنگ چاپ شده روی کلید، روشهای مختلفی وجود دارد.
برای سفارش تولید کیبورد سیلیکونی و چاپ رو سیلیکون با ما در ارتباط باشید.
یکی دیگر از روشهای چاپ روی کیبوردهای سیلیکونی، لایهبرداری با لیزر است. در این روش کل قطعه سیلیکونی با یک لایه رنگ پوشانده میشود و با استفاده از لیزر بخشهایی از آن برداشته میشود تا شکلی مد نظر روی کلیدها ایجاد شود. اگر از ماده اولیه شفاف استفاده میکنید، میتوانید زیر کلیدها چراغ قرار دهید تا از زیر سیلیکون نور ساطع کنند و به اصطلاح کیبوردهای Backlight خواهید داشت. این کار هم به زیبایی کیبورد میافزاید، هم باعث واضح شدن اشکال روی کلیدها میشود. از آنجا که اشکال و حروف در این روش روی کلیدها چاپ نشدهاند، استفاده از سرپوش و پوشش ضرورت ندارد.
سرپوشهای پلاستیکی باید زمانی استفاده شوند که میخواهیم کیبورد سیلیکونی برای مدت خیلی زیادی دوام بیاورد. حروف و اشکال میتوانند روی سرپوشها قالبریزی، با فرورفتگی روی سطح سرپوش مشخص یا حتی با پلاستیکی به رنگ دیگر قرار داده شده باشند.
این روش، گرانترین روش برچسبگذاری کلیدهای کیبورد است ولی برای زمانهایی که قرار است از کیبوردها استفاده خیلی زیادی شود بهتر از چاپ یا لیزر عمل میکند. برای استفاده از سرپوشهای پلاستیکی باید توجه کرد که پلاستیک استفاده شده باید غیر قابل تجزیه باشد و تا دمایی متناسب با سیلیکون مورد استفاده را میتواند تحمل کند.
همانطور که می دانید سیلیکون یکی از متریال هایی است که در مقابل سرما و گرما بسیار مقاوم می باشد در نتیجه امکان چاپ بر روی این متریال بسیار آسان است، این نکته را در نظر داشته باشید که چاپ اعداد در روی کیبورد سیلیکونی با استفاده از دستگاه چاپ تامپو انجام می شود. شایان ذکر است بدانید که اعداد و حروف چاپ شده بر روی تمام کیبورد های موجود در بازار با استفاده از دستگاه چاپ تامپو صورت گرفته است، در انتها بهتر است بدانید که چاپ تامپو از طول عمر بالایی برخوردار می باشد و به همین دلیل است که از این دستگاه برای چاپ اعداد روی کیبورد سیلیکونی استفاده می شود.
اگر قصد دارید بدانید مراحل چاپ بر روی کیبورد سیلیکونی به چگونه است؟ بهتر است بدانید که در ابتدا باید طرحی که قرار است بر روی کیبورد چاپ شود، طراحی شده و فیلم لیتوگرافی آن به شابلون و کلیشه تبدیل شود. شایان ذکر است بدانید بعد از ساخته شدن شابلون و کلیشه، کیبورد را باید درون فیکسچر قرار داد تا در هنگام چاپ، کیبورد حرکت نکند. در صورت حرکت نکردن کیبورد یک چاپ دقیق انجام می شود. در نهایت حد سیلیکونی با توجه به ابعاد کیبورد طراحی می شود و با آغشته شدن به جوهر و قرار گرفتن پد سیلیکونی بر روی دکمه های کیبورد، چاپ انجام می شود.
کیبورد های چند رنگ با پوشش رنگی که توسط پوشش اسپری رنگی ساخته شده اند نوعی از آن است. این نوع کیبورد های چند رنگ به ویژه در رنگ های متفاوت از جمله گران ترین نوع کیبورد های سیلیکونی رنگی هستند و دلیل آن این است که پروسه ساخت این دسته از کیبورد ها به کار زیادی احتیاج دارد . قبل از پوشش اسپری ، کارگران باید محافظ های کلیدی را روی دکمه هایی قرار دهند که نیازی به پوشش رنگ ندارند و سپس فرآیند پوشش داده شده با اسپری را انجام دهند. در قالب فشرده سازی ، مواد اولیه با رنگ دلخواه در حفره های دکمه قرار داده می شوند و تحت عمل پخت قرار می گیرند. کلیدهای رنگی مختلفی که دارای دکمه پد هستند همزمان در یک شات تشکیل می شوند ، به این ترتیب رنگ به کلید های اطراف و صفحه گسترش می یابد. دکمه های لاستیکی با پوشش رنگی توسط سیلیکون شفاف ساخته می شوند. پد دکمه شفاف ابتدا در قالب پخت می شود وسپس با اسپری های رنگی مختلف، سطح دکمه سیلیکون را می پوشانند.
قالب های فشاری سیلیکونی: در این قالب ها سیلیکون در قالب پر شده و سپس در زیر دستگاه تحت فشار و حرارت شکل مورد نظر را به خود می گیرد.
قالب های تزریقی سیلیکونی: در این قالب ها سیلیکون به مقدار دقیق و مشخص داخل قالب حرارت دیده شده تزریق می گردد. به منظور جلوگیری از باز شدن قالب در حین عملیات تزریق، قالب در این مرحله تحت فشار قرار می گیرد.
قالب های اکستروژن سیلیکون: در این قالب ها، سیلیکون درون قالب شکل دار وارد شده و قالب تحت فشار حرارت داده می شود تا عملیات پخت سیلیکون صورت گیرد. از این قالب ها برای تولید لوازم و تجهیزات پزشکی و الکتریکی استفاده می شود. شامل قالب سازی ، تولید انبوه، چاپ اعداد و شکل روی آنها، استفاده از کربن پیل رسانا در زیر آنها جهت کاربرد روی مدارهای الکترونیکی، انواع محصولات که میتوانند با این تکنیک ساخته شوند شامل انواع کنترل های تلویزیون ، کولر ، انواع کیبوردهای صنعتی درگیر با آب و مواد خورنده و …. انواع کلیدهای سیلیکونی مورد استفاده در بیسیم ها.
رایج ترین موردی که برای لاستیک سیلیکون استفاده می شود کربن پیل رسانا از جنس کربن است که مقاومت آن به طور معمول حدود 200 اهم با 100 گرم بارگیری می شود. برای محصولاتی که مقاومت کمتری دارند، کربن پیل رسانای فلز و طلا موجود است.
صفحه کلید لاستیکی سیلیکونی معمولی شامل طراحی یک دیوار خمشی در اطراف محیط دکمه است. با فشردن کلید ، دیواره انعطاف پذیر خم می شود و یک پاسخ لمسی (شبیه فنر) ایجاد می کند. هنگامی که کلید کاملاً فشار داده می شود ، دیواره فلکس به مرکز کلید اجازه می دهد تا با مدار تماس پیدا کند.
در صفحه کلیدهای لاستیکی، به طور معمول دو روش برای تماس با کلید واقعی وجود دارد: سوئیچ های گنبدی یا قرص های کربنی رسانا. قرص های کربن رسانا به طور معمول از ماده رسانای سیلیکون که حاوی کربن است، تولید می شوند. قرص های رسانا به محرک های کلیدها ریخته می شوند. وقتی قرص کربن با مدار تماس پیدا می کند، مدار را روی صفحه مدار چاپی یا ردیابی مدار انعطاف پذیر می بندد.
قرص های کربنی رسانا معمولاً سیلیکونی هستند و می توانند به شکل گرد، بیضی یا مستطیل باشند. اندازه قرص های کربن بسته به اندازه کلید ممکن است باشد اما به طور معمول از 2.0 میلی متر تا 8.0 میلی متر قطر دارند. از قرص های کربنی متعدد نیز می توان برای اطمینان از ایجاد تماس جامد بسته به شکل کلید، اندازه و طرح صفحه کلید، در قطعه استفاده و طراحی کرد.
قرص های رسانا معمولاً به همان روشی ساخته می شوند که صفحه کلیدهای سیلیکونی ساخته می شوند. آرایش مواد از مخلوطی از سیلیکون و مواد رسانا تشکیل شده است. در یک کربن پیل رسانای معمولی، از کربن به عنوان ماده رسانا استفاده می شود. با فشار دادن کلید سیلیکون، ذرات رسانای قرص به هم فشرده می شوند. این امکان را برای جریان برق فراهم می کند.
در این قالب ها سیلیکون در قالب پر شده و سپس در زیر دستگاه تحت فشار و حرارت شکل مورد نظر را به خود می گیرد.
در این قالب ها سیلیکون به مقدار دقیق و مشخص داخل قالب حرارت دیده شده تزریق می گردد. به منظور جلوگیری از باز شدن قالب در حین عملیات تزریق، قالب در این مرحله تحت فشار قرار می گیرد.
در این قالب ها، سیلیکون درون قالب شکل دار وارد شده و قالب تحت فشار حرارت داده می شود تا عملیات پخت سیلیکون صورت گیرد. از این قالب ها برای تولید لوازم و تجهیزات پزشکی و الکتریکی استفاده می شود.
گروه صنعتی تمکورابر (بسپار صنعت سیلیکون) ، تامین طراحی و ساخت انواع قالب و قطعه
ارتباط با ما : 09122309376 – ساعات کاری شنبه الی پنجشنبه – info@temcorubber.ir
زیر بنای گروه صنعتی تمکو رابر در سال 1389 با راه اندازی یک گروه مهندسی در حوزه طراحی و ساخت قالب های اسباب بازی تشکیل شد. با گسترش این گروه در سال 1395 گروه صنعتی تمکو رابر با محوریت آقای مهندس محمد تمثال (مدیریت عامل مجموعه)، به عنوان طراح و سازنده خوشفکر قالبهای صنعتی با هدف کمک به تولید، وارد صنعت مهم و حساس قالبسازی کشور گردید و توانست در مدت کوتاهی به عنوان یکی از پیشقدمان این صنعت شناخته شود. تمکو رابر با بهرهگیری از روشهای علمی، تجهیزات و ماشینآلات پیشرفته، بکارگیری نیروهای متخصص و مجرب و همچنین به دلیل نوآوری در طراحی و کیفیت مطلوب قالبهای ساخته شده همواره مورد توجه تولیدکنندگان صنایع مختلف قرار گرفته است. مطالعه بیشتر
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه صنعتی تمکورابر است و کپی از مطالب این وب سایت با اخذ مجوز کتبی امکان پذیر است.